Gyurcsik Ádám vagyok, az Ön független országgyűlési képviselőjelöltje

2000-ben születtem Újpesten, az akkori Szülőotthonban, Szokolyán nevelkedtem, majd ott végeztem el az általános iskolai tanulmányaimat is. Érettségi bizonyítványomat Budapesten szereztem meg a Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskolában. Felsőfokú tanulmányaimat Budapesten folytatom, jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem másodéves hallgatója vagyok.

Az a bizonyos tojáshéj

Mit akarok én itt 21 évesen? Jogosan teszi fel a kérdést.

A rendszerváltás óta a politika elit folyamatosan öregszik. Míg az első szabadon választott Országgyűlésben 39 törvényhozó képviselte a 30 év alatti fiatalokat, addig ma egyetlenegy 30 év alatti sem található az Országgyűlés padsoraiban. Olyan emberek hoznak döntéseket az oktatással kapcsolatban, akik évtizedek óta nem láttak már iskolát. Olyan emberek hoznak döntéseket a klímaváltozásról, akik már élni sem fognak, mire a katasztrófa bekövetkezik. Olyan emberek döntenek az elesettek támogatásáról, akik 30 éve milliós állami fizetéseket élveznek. A jelenlegi politikai elit elvesztette kapcsolatát a magyar néppel, már elképzelni sem képesek milyen ma egy átlagos magyar élete. Itt az ideje, hogy a politika egy kis vérfrissítést kapjon. Ezért vagyok itt.

Küldetés

Legfőbb célom, hogy évtizedek óta először végre valódi képviselője legyen körzetünknek. Eddigi képviselőink elsősorban pártemberek, másodsorban állami tisztségviselők, majd csak harmadsorban voltak a mi állítólagos képviselőink az Országgyűlésben. Sajnos jópárszor szemtanúi lehettünk annak, ahogyan a pártérdekek felülírták az emberek érdekeit. Független képviselőként én egyedül az Önök hangja leszek a Parlamentben, engem nem tartanak a markukban sem pártok, sem multinacionális vállalatok, sem milliárdos oligarchák. Én nem ígérhetek soha meg nem épülő hidakat, autópályákat, kerékpárutakat, uszodákat, ingyen pénzt és cirkuszt. Egy dolgot ígérhetek, képviselőként egyedül térségünkhöz fog kötni a hűség, minden egyes döntésemet az Önök érdekében fogom meghozni. Kérem kövesse Facebook oldalamat, ahol hétről hétre megismerkedhet legfontosabb terveimmel. Többek között: